2012/05/11

Broccoli Soup



鍋にバター少々を溶かし、乱切りしたポテト、タマネギ、ブロッコリーを
セージの葉と一緒に炒める。
牛乳と湯を鍋に注ぎ、煮立ったら火を弱め、20分ほど具がやわらかくなるまで煮る。
ブレンダーに入れてピューレ状にしたら再び鍋に戻し、更に5分ほど煮る。
塩、胡椒、おろしたパルメザンチーズを加えて味を調えたら出来上がり。

召し上がれ。

Melt some butter in a medium-sized pot and saute diced potato, chopped onion and broccoli with
sage leaves. Pour in milk and hot water, bring to the boil, then reduce heat and simmer for 20 minutes or until tender. In a blender, puree the soup, return to pot and simmer for an additional 5 minutes. Season with salt, pepper and grated parmesan cheese.

Enjoy.

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