2012/11/22

Taste of the season #3 ~Saury~






秋刀魚の梅煮 / stewed saury with pickled plum




炙り秋刀魚の炊き込みご飯 / cooked rice with saury



秋刀魚と蓮根のそぼろのせごはん / sauteed minced saury and lotus root on rice


炙り秋刀魚のカルパッチョ* / roasted saury carpaccio style


秋刀魚のプッタネスカ風パスタ  / pasta with saury tomato sauce


秋刀魚と小葱のグリル アンショワイヤードソース * /  grilled saury with anchoyade sauce


秋刀魚のコンフィ * / saury confit


白粥、秋刀魚の梅煮のせ /  stewed saury with pickled plum on rice porridge


秋刀魚寿司 * / saury sushi
秋刀魚の塩焼き* / salted grilled saury
秋刀魚炊き込みご飯の焼きおにぎり / grilled saury rice ball
秋刀魚のなめろう / chopped saury with ginger, spring onion and homemade miso

楽しい秋をありがとう。また来年。 Thank you for the lovely tasty autumn! See you again next year.


(*は外食したもの。)


0 件のコメント:

コメントを投稿